Produkty

Nr. / No. Product name Nazwa produktu
     
  Almond oil Olej migdałowy
208020 Almond oil cold pressed Olej migdałowy tłoczony na zimno
208031 Almond oil refined Ph. Eur. Olej migdałowy rafinowany Ph.Eur.
208120 Almond oil cold pressed organic Olej migdałowy tłoczony na zimno organic
208131 Almond oil refined organic Ph. Eur. Olej migdałowy rafinowany organic Ph.Eur.
     
  Apricot kernel oil Olej morelowy
216020 Apricot kernel oil cold pressed Olej z pestek moreli tłoczony na zimno
216030 Apricot kernel oil refined Olej z pestek moreli rafinowany
216120 Apricot kernel oil cold pressed organic Olej z pestek moreli tłoczony na zimno organic
216122 Apricot kernel oil refined organic Olej z pestek moreli rafinowany organic
     
  Argan oil Olej arganowy
213020 Argan oil cold pressed Olej arganowy tłoczony na zimno
213025 Argan oil cold pressed toasted Olej arganowy tłoczony na zimno prażony
213320 Argan oil cold pressed organic EU and NOP Olej arganowy tłoczony na zimno organic EU i NOP
213121 Argan oil deodorized organic  Olej arganowy deodoryzowany organic
213125 Argan oil cold pressed toasted organic Olej arganowy tłoczony na zimno prażony org
     
  Avocado oil Olej awokado
204011 Avocado oil crude Olej awokado surowy
204020 Avocado oil cold pressed Olej awokado tłoczony na zimno
204031 Avocado oil refined Olej awokado rafinowany
204131 Avocado oil refined organic Olej awokado rafinowany organic
204311 Avocado oil organic  Olej awokado organic
     
  Babassu oil Olej babassu
150030 Babassu oil refined Olej babassu rafinowany
150130 Babassu oil refined organic NON FOOD Olej babassu rafinowany organic /nie spożywczy/
     
  Beeswax Wosk pszczeli
502023 Beeswax yellow Ph. Eur. Wosk pszczeli żółty Ph.Eur.
502031 Beeswax white Ph. Eur. Wosk pszczeli biały Ph. Eur.
502050 Beeswax white cosmetical grade Wosk pszczeli biały jakość kosmetyczna
502051 Beeswax yellow cosmetical grade Wosk pszczeli żółty jakość kosmetyczna
502130 Beeswax white organic NON FOOD Wosk pszczeli biały organic /nie spożywczy/
502320 Beeswax yellow organic EU and NOP Wosk pszczeli żółty organic EU i NOP
     
  Black cumin seed oil Olej z czarnego kminu/czarnuszki
322060 Black cumin seed oil cold pressed Egyptian seed Olej z czarnego kminu/czarnuszki tłoczony na zimno
322160 Black cumin seed oil cold pressed organic Egyptian s Olej z czarnego kminu tłoczony na zimno organic
     
  Blackcurrant oil Olej z czarnej porzeczki
383030 Blackcurrant oil refined Olej z czarnej porzeczki rafinowany
     
  Borage oil Olej z ogórecznika
382020 Borage oil cold pressed Olej z ogórecznika tłoczony na zimno
382022 Borage oil pressed and ref min 20% GLA DAC Olej z ogórecznika tłocz i  raf min 20% GLA DAC
382320 Borage oil cold pressed organic  Olej z ogórecznika virgin organic EU i NOP
     
  Chia seed oil Olej Chia z szałwi hiszpańskiej
328020 Chia seed oil cold pressed Olej z szałwi hiszpańskiej tłoczony na zimno
328120 Chia seed oil cold pressed organic Olej z szałwi hiszpańskiej tłoczony na zimno organic
     
  Candelilla wax Wosk candelilla
506030 Candelilla wax refined in pastilles Wosk candelilla rafinowany granulowany
     
  Carnauba wax Wosk carnauba
508031 Carnauba wax Ph. Eur. Wosk carnauba Ph.Eur.
508331 Carnauba wax organic NON FOOD  Wosk carnauba organic /nie spożywczy/
     
  Castor oil Olej rycynowy
740023 Castor oil virgin Ph. Eur. Olej rycynowy virgin Ph.Eur
740031 Castor oil refined Ph.Eur. Olej rycynowy rafinowany Ph.Eur
740060 Castor oil virgin low Acid Value Ph. Eur. Olej rycynowy virgin niska liczba kwasowa Ph.Eur
740320 Castor oil cold pressed organic /NON FOOD/ Olej rycynowy tłoczony na zimno organic / nie spoż/
     
  Cocoa butter Masło kakaowe
160011 Cocoa butter natural Masło kakaowe naturalne
160030 Cocoa butter refined Masło kakaowe rafinowane
160321 Cocoa butter deodorized organic EU and NOP Masło kakaowe deodoryzowane organic EU i NOP
     
  Coconut oil Olej kokosowy
100031 Coconut oil refined Ph. Eur. Olej kokosowy rafinowany Ph.Eur.
100040 Coconut oil hydrogenated Olej kokosowy uwodorniony
100130 Coconut oil refined organic Olej kokosowy rafinowany organic
100320 Coconut oil virgin organic Olej kokosowy virgin organic 
     
  Corn oil Olej kukurydziany
314020 Corn oil pressed Olej kukurydziany tłoczony
314031 Corn oil (Maize) ref solvent extracted Ph. Eur. Olej kukurydziany raf solvent extracted Ph.Eur
     
  Cotton seed oil Olej bawełniany
303030 Cotton seed oil refined Olej bawełniany rafinowany
     
  Evening primrose oil Olej z wiesiołka
380031 Evening primrose oil press & ref PhEur9% GLA Olej z wiesiołka tłoczony i raf Ph Eur min 9% GLA
380060 Evening primrose oil press & ref PhEur10% GLA Olej z wiesiołka tłoczony rafinowany min. 10%GLA
380120 Evening primrose oil virgin pressed organic Olej z wiesiołka virgin organic
380020 Evening primrose oil virgin pressed Olej z wiesiołka virgin pressed
380122 Evening primrose oil pressed and ref organic Olej z wiesiołka tłoczony i rafinowany organic
     
  Glycerol Gliceryna
601005 Glycerol 85% vegetable Ph. Eur. Gliceryna 85% roślinna Ph.Eur.
602005 Glycerol 99% vegetable Ph. Eur. Gliceryna 99% roślinna Ph .Eur.
     
  Grape seed oil Olej winogronowy
360030 Grape seed oil refined Olej winogronowy rafinowany
360120 Grape seed oil cold pressed organic Olej winogronowy tłoczony na zimno organic
     
  Hazelnut oil Olej z orzecha laskowego
212020 Hazelnut oil cold pressed Olej z orzecha laskowego tłoczony na zimno
212030 Hazelnut oil refined Olej z orzecha laskowego rafinowany
212120 Hazelnut oil pressed organic Olej z orzecha laskowego tłoczony organic
     
  Hemp oil Olej konopny
305020 Hemp seed oil cold pressed Olej konopny tłoczony na zimno
305030 Hemp seed oil refined Olej konopny rafinowany
305120 Hemp oil cold pressed organic Olej konopny tłoczony na zimno organic
305160 Hemp seed oil cold pressed EU-seed organic Olej konopny tłoczony na zimno organic nasiona EU
     
  Jojoba oil Olej jojoba
504021 Jojoba oil virgin low odour Olej jojoba virgin /low odour/
504023 Jojoba oil (Jojoba wax) virgin  Olej jojoba (wosk) virgin 
504031 Jojoba oil (Jojoba wax) refined  Olej jojoba (wosk) rafinowany
504123 Jojoba oil virgin organic NON FOOD  Olej jojoba virgin organic /nie spożywczy/ 
504124 Jojoba oil refined organic NON FOOD Olej jojoba rafinowany organic /nie spożywczy/
504523 Jojoba oil virgin organic Demeter Olej jojoba virgin organic Demeter
     
  Lanolin /Wool fat Lanolina /tłuszcz z wełny
500023 Wool fat (Adeps lanae) pesticide free Ph. Eur. Lanolina (adeps lanae) bez pestycydów Ph.Eur.
     
  Linseed oil Olej lniany
312024 Linseed oil virgin Ph. Eur. Olej lniany virgin Ph.Eur.
312030 Linseed oil refined FOOD grade Olej lniany rafinowany /spożywczy/
312120 Linseed oil virgin organic Olej lniany virgin organic
     
  Macadamia nut oil Olej z orzecha macadamia
218020 Macadamia nut oil cold pressed Olej z orzecha macadamia tłoczony na zimno
218031 Macadamia nut oil refined  Olej z orzecha macadamia rafinowany 
218120 Macadamia nut oil cold pressed organic Olej z orzecha macadamia tłoczony na zimno org.
218122 Macadamia nut oil refined organic Olej z orzecha macadamia rafinowany organic
     
  Marula oil Olej marula
205020 Marula oil cold pressed Olej marula tłoczony na zimno
205030 Marula oil refined Olej marula rafinowany
     
  Medium Chain Triglyceride Oil (MCT) Oil OLEJ MCT
190031 MCT Oil Type V Ph. Eur. MCT  Typ V Ph. Eur.
190050 MCT Oil based on Coconut Oil MCT  na bazie oleju kokosowego
     
  Mango butter  Masło mango
151030 Mango butter refined Masło mango rafinowane
151130 Mango butter refined organic Masło mango rafinowane organic
     
  Olive oil Olej z oliwek
210020 Olive oil extra virgin- bottles Olej z oliwek extra virgin do butelkowania
210023 Olive oil virgin extra Ph. Eur. Olej z oliwek virgin extra Ph.Eur.
210031 Olive oil refined Ph. Eur. Olej z oliwek rafinowany Ph.Eur.
210123 Olive oil virgin extra organic Ph. Eur. Olej z oliwek virgin extra organic Ph.Eur.
210130 Olive oil refined organic Olej z oliwek rafinowany organic
210051 Olive oil pure organic Origin : Spain Olej z oliwek (pure) organic, Hiszpania
     
  Palm kernel oil Olej z ziaren palmowych
104036 Palm kernel oil ref. SG CU-RSPO SCCS-818895 Olej z ziaren palmowych raf SG CU-RSPO-818895
104130 Palm kernel oil refined organic IP Olej z ziaren palmowych rafinowany organic IP
     
  Palm oil Olej palmowy
110032 Palm oil ref RSPO SG CU-RSPO SCCS-818895 Olej palmowy rafinowany SG CU-RSPO-818895
110041 Palm oil hydrogenated SG CU-RSPO Olej palmowy uwodorniony SG CU-RSPO
110077 Palm olein refined IV 64 SG CU-RSPO Oleina palmowa rafinowana IV 64 SG CU-RSPO
110131 Palm oil refined organic SG CU-RSPO Olej palmowy rafinowany organic SG CU-RSPO
110073 Red palm oil (oleine) SG-CU-RSPO Olej palmowy czerwony (oleina) SG-CU-RSPO
     
  Paraffin oils Olej parafinowy
701002 Paraffin light liquid Ph. Eur. Parafina płynna Ph.Eur.
702001 Paraffinum liquidum Ph. Eur. Parafina płynna Ph.Eur.
     
  Soft paraffins Wazelina
703000 Yellow soft paraffin Ph. Eur. Wazelina żółta Ph.Eur.
703050 White soft paraffin Ph. Eur. Wazelina biała Ph.Eur.
     
  Peach kernel oil Olej brzoskwiniowy
224030 Peach kernel oil refined Olej brzoskwiniowy rafinowany
     
  Peanut (Arachis) oil Olej z orzechów arachidowych
200020 Peanut oil cold pressed  Olej z orzechów arachidowych tłoczony na zimno
200025 Peanut oil pressed toasted Olej z orzechów arachidowych  tłoczony prażony
200031 Peanut (Arachis) oil refined Ph. Eur. Olej z orzechów arachidowych rafinowany Ph.Eur.
200041 Peanut oil hydr. drop point 37 °C Ph. Eur. Olej z orzech arachid. Uwodorn .top 37 °C Ph. Eur.
200042 Hydrog. peanut oil drop point 40 ºC Ph. Eur. Olej z orzech arachid. Uwod. top 40 ºC Ph. Eur
200120 Peanut oil cold pressed organic Olej z orzechów arachid tłoczony na zimno organic
200331 Peanut oil refined organic Ph. Eur. Olej z orzechów arachid raf org.Ph.Eur
     
  Perilla oil Olej perilla (olej z pachnotki)
318020 Perilla oil cold pressed Olej perilla tłoczony na zimno
318320 Perilla oil virgin organic EU and NOP Olej perilla virgin organic EU i NOP
     
  Pistachio nut oil Olej z orzechów pistacji
228025 Pistachio nut oil pressed toasted Olej z orzechów pistacji tłoczony prażony
228050 Pistachio  nut oil mix with taste Olej z orzechów pistacji mix - smakowy
228030 Pistachio nut oil refined Olej z orzechów pistacji rafinowany
     
  Pomegranate seed oil Olej z pestek granatu
385020 Pomegranate seed oil cold pressed NON FOOD Olej z pestek granatu tłocz na zimno /nie spożyw/
385120 Pomegranate seed oil cold pres org NON FOOD Olej z pest granatu tłocz na zimno org /nie spożyw/
     
  Pumpkin seed oil Olej z pestek dyni
320020 Pumpkin seed oil cold pressed Olej z pestek dyni tłoczony na zimno
320025 Pumpkin seed oil pressed toasted Olej z pestek dyni  tłoczony prażony
320120 Pumpkin seed oil cold pressed organic toasted Olej z pestek dyni tłoczony na zimno prażony org
320160 Pumpkin seed oil cold pressed organic n- toasted Olej z pestek dyni tłoczony na zimno org (nie praż)
     
  Rapeseed oil Olej rzepakowy
214020 Rapeseed oil virgin FOOD Olej rzepakowy virgin /spożywczy/
214031 Rapeseed oil refined solvent extracted Ph. Eur. Olej rzepakowy raf solvent extracted Ph.Eur.
214120 Rapeseed oil virgin organic Olej rzepakowy virgin organic
214122 Rapeseed oil refined organic Olej rzepakowy rafinowany organic
     
  Rice bran oil Olej ryżowy
222030 Rice bran oil refined Olej ryżowy rafinowany
     
  Rose hip kernel oil Olej z pestek róży
370020 Rose hip kernel oil cold pressed Olej z pestek róży tłoczony na zimno
370030 Rose hip kernel oil refined stabilized Olej z pestek róży rafinowany stabilizowany
370122 Rose hip kernel oil refined organic Olej z pestek róży rafinowany organic
370320 Rose hip kernel oil cold pr organic EU and NOP Olej z pestek róży tłocz. na zimno organic EU i NOP
     
  Sacha Inchi Oil Sacha Inchi Olej
330020 Sacha Inchi oil cold pressed Olej sacha inchi tłoczony na zimno
330320 Sacha Inchi oil cold pressed organic Olej sacha inchi tłoczony na zimno organic
     
  Safflower oil Olej krokoszowy
310020 Safflower oil cold pressed Olej krokoszowy tłoczony na zimno
310031 Safflower oil refined Type I Ph. Eur. Olej krokoszowy rafinowany Typ I Ph.Eur.
310120 Safflower oil cold pressed organic Olej krokoszowy tłoczony na zimno organic
     
  Safflower oil High Oleic Olej krokoszowy wysoko oleinowy (HO)
226031 Safflower oil refined type II high oleic Ph. Eur. Olej krokoszowy raf typ II wysoko oleinowy Ph.Eur.
     
  Sea buckthorn oil Olej z rokitnika
202020 Sea buckthorn oil Olej z rokitnika
202120 Sea buckthorn oil organic Olej z rokitnika organiczny
     
  Sesame oil Olej sezamowy
308020 Sesame oil cold pressed Olej sezamowy tłoczony na zimno
308025 Sesame oil pressed toasted Olej sezamowy tłoczony z prażonych nasion
308031 Sesame oil refined pressed Ph. Eur. Olej sezamowy rafinowany tłoczony Ph. Eur.
308120 Sesame oil cold pressed organic Olej sezamowy tłoczony na zimno organic
308124 Sesame oil refined pressed organic Olej sezamowy rafinowany tłoczony organic
308125 Sesame oil toasted organic Olej sezamowy z prażonych nasion organic
     
  Shea butter Masło shea
140030 Shea butter refined for food Masło shea rafinowane food
140031 Shea butter  pressed and refined Masło shea tłoczone i  rafinowane
140041 Shea butter refined melting point 43 deg C Masło shea rafinowane temp topnienia 43 st C
140060 Shea olein refined Oleina shea rafinowana
140330 Shea butter refined food organic EU and NOP Masło shea rafinowane food organic EU i NOP
140331 Shea butter refined organic EU and NOP Masło shea rafinowane organic EU i NOP
140332 Shea butter refined organic UEBT  Masło shea rafinowane organic UEBT
     
  Soybean oil Olej sojowy
300031 Soybean oil refined GMO Ph. Eur. Olej sojowy rafinowany GMO Ph. Eur.
300040 Soybean oil hydrogenated Ph. Eur. Olej sojowy uwodorniony Ph.Eur.
300060 Soybean oil refined IP Ph. Eur. Olej sojowy rafinowany IP Ph.Eur
300120 Soybean oil cold pressed organic Olej sojowy tłoczony na zimno organic
300122 Soybean oil refined organic Olej sojowy rafinowany organic
     
  Soybean oil partially hydrogenated Olej sojowy uwodorniony częściowo
300041 Soybean oil partially hydr. 21-27 deg C DAB Olej sojowy uwodorniony częściowo 21-27 st C
300042 Soybean oil partially hydr. 37-41 deg C DAB Olej sojowy uwodorniony częściowo 37-41 st C
300043 Soybean oil partially hydr. 31-37 deg C DAB Olej sojowy uwodorniony częściowo 31-37 st C
300044 Soybean oil part hydr. IZ 63-74 36-42 deg C  Olej sojowy uwod. częściowo IZ 63-74 36-42 st C
     
  Stearic acid Kwas stearynowy
614030 Stearic acid D2 vegetable Kwas stearynowy D2 roślinny
     
  Sunflower oil Olej słonecznikowy
304020 Sunflower oil cold pressed Olej słonecznikowy tłoczony na zimno
304025 Sunflower oil pressed toasted Olej słonecznikowy tłoczony z prażonych nasion
304031 Sunflower oil refined solvent extracted Ph. Eur. Olej słonecznikowy ref solvent extracted Ph.Eur.
304120 Sunflower oil cold pressed organic Olej słonecznikowy tłoczony na zimno organic
304122 Sunflower oil refined organic Olej słonecznikowy rafinowany organic
304520 Sunflower oil virgin biodynamic Demeter Olej słonecznikowy virgin biodynamic Demeter
     
  Sunflower oil High Oleic Olej słonecznikowy wysoko oleinowy (HO)
220031 Sunflower oil High Oleic refined  Olej słonecznikowy wysoko oleinowy raf
220120 Sunflower oil virgin High Oleic organic Olej słonecznikowy wysoko oleinowy virgin organic
220131 Sunflower oil high oleic refined organic DAC Olej słonecznikowy wysoko oleinowy raf org DAC
     
  Tannic acid Tanina (kwas garbnikowy)
721031 Tannic acid Ph. Eur. Tanina Ph.Eur.
     
  Walnut oil Olej z orzecha włoskiego
340020 Walnut oil cold pressed Olej z orzecha włoskiego tłoczony na zimno
340025 Walnut oil pressed toasted Olej z orzecha włoskiego tłoczony prażony
340030 Walnut oil refined Olej z orzecha włoskiego rafinowany
340120 Walnut oil cold pressed organic Olej z orzecha włoskiego tłoczony organic
340125 Walnut oil pressed toasted organic Olej z orzecha włoskiego tłoczony  prażony organic
     
  Wheat germ oil Olej z kiełków pszenicy
316011 Wheat germ oil crude Olej z kiełków pszenicy surowy
316020 Wheat germ oil cold pressed Olej z kiełków pszenicy tłoczony na zimno
316030 Wheat germ oil refined extracted FOOD Ph Eur Olej z kiełków pszenicy rafin extracted food Ph Eur
316031 Wheat germ oil refined solvent extr Ph Eur Olej z kiełków pszenicy rafin solvent extr Ph Eur
     

Gustav Heess sp. z o.o.
Antoniego Fontany 28 lok. 3
01-885 Warszawa

telefon: +48 22 834 47 02

 

 

 

 

 

 

 

Wszelkie prawa Zastrzeżone

 

Search

Nasze strony wykorzystują pliki cookies i przestrzegają ustaleń RODO. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności..

  Akceptacja polityki prywatności:
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk